Isnin, 10 Disember 2012

RESULT


hari nie 10 dis..apa yang istimewa sangat hari nie?...tak adalah istimewa mana hari nie result periksa aku keluar..dan aku nak bagi tahu pointer amy lebih tinggi berbanding pointer...*tak dapat nak terima lah..sebab selalu aku menang...dengan pakwe pun berkira...memang lah couple...couple juga..kami ada persaingan yang sihat tau..ada satu sem tu kitaorang bertaruh kalah belanja wonderland...ok benda tu masih tertunggak lagi...awk saya ingat tau wonderland saya..hihihi...

so pagi tadi aku kol lah dia..

.uuutttt....tututuut..dengan suara baru bangun tidur.."awk cuba awk teka berapa pointer awk?...entahlah eak..katanya..

aku : awk dapat 3.22....

dia : yeke? awk pulak?

aku : sy kalah banyak dengan awk...saya 3.04

dia : ea?...betul ke awk 3.04...

aku : yela *suara sedih :(

perbualan setakat di sini...selebihnya tak penting...XD

tapi pointer keseluruhan aku lebih tinggi dari dia,,di mana itu pointer dari sem satu sehinggalah sem akhir..so kitaorang dah boleh say good bye kat poli merlimau...jumpa lagi sem depan untuk konvo..alhamdulilah

nak cari keje...nak cari keje....

kalau sambung belajar pun kemungkinan bulan 9 baru masuk belajar....

kalau keje dapat jugak mengumpul duit.

fikirrr.....fikkkkkiiirrr dan fikirrrr





0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary