Isnin, 22 Oktober 2012

muet



hari nie aku study Muet :) esok dah nak speaking test..hari nie baru nak study...aloooololo...anak sape la nie..busy lah sejak beberapa hari nie...sampai ada yang dah tegur badan aku dah kurus ! nampak tak, makan tak terjaga..tidur tak tentu masa....uaaagrrrrhhhh !! dah sebulan tak balik kota....tak tahu lah macamana keadaan di sana....arnab aku sihat ke tak...ceh ! padahal kalau balik tak adanya aku nak menjenguk cik arnab-arnab tu semua...aku lagi suka terperap dalam bilik...tengok tv pun jarang lah...malas !! nak pergi depan bukak astro...aku dari form jarang tengok tv taw..*bangga sekejap..

esok busy dengan hari inovasi dan MUET...kena buat dua perkara besar yang boleh memberi kesan dalam kehidupan aku dalam satu masa...apa itu hari inovasi?...hari inovasi adalah hari untuk pelajar semester akhir memperlihatkan diorang punyer projek..untuk jabatan kejuruteraan dia akan buat 2 hari...hari pertama untuk panel dalam iaitu pensyarah-pensyarah yang mengajar...dan hari k2 adalah untuk panel luar...yang datang untuk menyaksikan produk yang kami buat...

penat memang lah penat tapi nak buat macamana kan dah nama pun belajar..kalau degree pulak final projek akan di buat sengsorang...lagi pecah kepala..

tak lama lagi umur pun dah nak 21tahun kan....so,apa-apa keputusan yang aku buat akan memberi kesan dalam kehidupan aku...so,aku kena lah sentiasa berfikiran matang walaupun berperwatakan kanak-kanak ribena..XD..hidup mesti di nikmati dengan baik supaya dapat di jadikan kenangan pada masa akan datang..sentiasa perfikiran positif kerana kita tak mampu untuk menolak takdir..berdoa adalah senjata orang islam...



ok lah nak study ! nak jadi anak omputih kejap ^_^



0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary