Ahad, 17 Jun 2012

trend



salah ke kalau pakwe aku hanya ada motor ex5...pakai helmet "seteng" ..kenapa perlu nak di bandingkan dengan rxz...helmet nova, KHI dan berbagai jenis helmet yang paling mahal dan termahal..aku tak faham  lah mentaliti orang zaman sekarang...aku pernah tanya pakwe aku...awk tak terasa ke bila orang cakap motor awak tak laju...tu lah nie lah...tahu pakwe aku cakap apa?..alah,saya x heran lah...dah memang motor saya tak laju...lagi pun saya memang tak minat setting-II motor...see?...how cool he is?...memang aku salute kat pakwe aku...sebab dia bukan orang yang jenis terikut-II orang lain...

kalau keluar dengan pasangan...kita mesti sentiasa nampak cantik...kemas..lawa dan sebagainya...tapi aku memang jenis yang simple...sebab tu je yang buat aku selesa..pakwe aku pun tak ada komen pasal pakaian...cara pemakaian aku dekat kota dengan melaka lain...kalau kat kota,kadang-II aku pakai skrit...tudung pun buat alah-II hana tajima tak pun style lain daripada yang lain ikut mood aku...tapi kalau kat melaka aku akan pakai fesyen student...sapa student tahu lah...just pkai baju t-shirt dan seluar jeans...tu beza aku kat melaka dan kat kota...kalau aku rasa aku nak photoshoot aku akan pakai alah-II ladies..aku sendiri tak pernah kesah sama ada pakwe aku smart ke tak...sebab apa?..sebab aku tahu kteorang masih student...kalau dah student takkan gaya nak mengalahkan orang yang bekerja...tapi kalau sesekali nak memanjakan diri tak apa...adatlah kan?

standart pakaian aku kat poli sama je macam budak sekolah menengah...aku rasa budak sekolah menengah sekarang pun dah makin up-to-date...aku?..selekeh memanjang...haha..aku tak kisah apa orang nak cakap sebab sikit pun aku tak pakai duit orang...orang boleh cakap eiii,selekehnye...ada dia bagi duit?...tak ada kan?...lagi pun buat apa bergaya kalau kedana..

trend nie ada yang boleh kita ikut ada yang boleh menyusahkan kita...so,jangan biarkan diri anda menjadi mangsa fesyen..



3 pegkritik hebat:

Tanpa Nama berkata...

alah , rilex arh ayu . org punye mulut bukn bole ttop . biar lah dy nk ckp ape pon . chill jer :)

ayu berkata...

its oke...no objection..:)

ayu berkata...

its oke...no objection..:)

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary