Ahad, 20 Mei 2012

bosan





malam nie mood aku sayu, sedih..dengan kesunyian malam...yang kedengaran sekarang adalah bunyi kipas...dah tak tahu nak buat apa..walaupun novel satu beg yang syura...hanya satu saja yang sempat aku baca..mood untu membaca hilang...urmmm,mood main game...kadang-kadang rasa bosan terpaksa ulang level yang sama...pastu GAME OVER..dah tak tahu nak buat apa...sekarang aku kat melaka..kalau aku lulus nanti aku balik kota..kalau x lulus...stay je lah kat sini...masalahnya aku arap sangat aku lulus...mood untuk aku belajar zero!

makan pun kena catu,short sem mana ada ptptn..so semua duit adalah dari PAMA ( ibu dan ayah)...masalahnya takkan lah asyik nak minta kat ibu...ibu cakap kalau x lulus jangan keje..belajar je..nanti repeat lagi...ibu along belum dapat result,jangan lah doakan tak lulus !..:(

hari tu sempat lah aku keje kilang...siyes, penat..aku hanya kerja 4hari tanpa gaji...ibu cakap tak pelah buat amal jariah...pengalaman tu penting...so,sekarang adik aku yang keje situ..nanti kalau dia dapat gaji mesti aku jeles kan?...sebab aku dah plan macam-macam..yang penting nak simpan duit nak beli kete !

mr teddy cakap apa yang terjadi ada hikmah...aku harap sangat aku lulus sebab tak adalah menyusahkan mr teddy..dia asyik ulang alik dari muor ke merlimau...bila dia tak ada kelas dia perlu kerja tapi kalau aku ada..dia mesti kena fikir samada aku dah makan ke belum?...mengada-ngada kan aku?...but i always wish mr teddy here ! ...dia selau yang teman aku makan kalau kat merlimau...

saya sayang orang-orang di sekeliling saya..i will do the best for all of you !





0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary