Sabtu, 24 Mac 2012

nenek semoga cepat sembuh !


minggu nie memang aku tergerak untuk balik kampung...walaupun asignment berlambak-lambak...dah sebulan kot aku tak balik...tak perasan langsung sebab boleh di katakan tiap-tiap minggu ada saja asingment yang perlu aku selesaikan...bila aku menjejak kan kaki kat kota tinggi je aku baru tahu yang nenek aku menghidap penyakit pra strok...sekarang nie dia dah tak boleh nak bercakap sangat...kalau ke tandas pun pakcik aku yang akan cuba support nenek aku...dulu arwah ayah aku pun strok...on the sport kena terus meninggal...aku doakan tiada apa-apa yang akan menjadi lebih teruk...sejak dari aku form 1..aku dah dok dengan nenek aku...so,bila ibu kerja nenek lah yang menjaga aku...aku ingat lagi masa tu,aku lulus ambil lesen keta...pastu nenek terus buatkan bubur pulut hitam...

tadi aku balik pasak,sebab pakck aku suruh aku settlekan adik aku...yelah dia kan baru lepas SPM..so aku lah yang kena mohon kan,apa-apa yang perlu...manja kan?...dulu aku buat semuanya sendiri tau..XD
sambil tu aku melawat lah nenek aku...esok aku dah kena balik melaka...aku balik nie pun sebab nak final...lagipun dah lama tak balik...

ibu masakkan aku rendang daging...tapi bukan setakat rendang...siap dengan lodeh,nasi himpit dan sambal kacang...ibu nie dah mood raya lah pulak...

*asingment belum siap lagi...owh geoteknik !


0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary