Ahad, 4 Mac 2012

bb owh bb


tiba-tiba rindu zaman facebook...awak saya nak facebook saya boleh tak?...aku rasa dah macam artis je layan twitter...<---- ok budak nie perasan !...teringin nak beli bb lah,aku ada bb tapi berukband je..XD...rezeki datang lah pada ku...hikhikkk....tapi aku tak nak yang touch...hanset experia pown aku bagi adik aku yang guna...susah,nak curi-curi mesej dalam kelas...sebab banyak sangat typooo...booooo...

*gambar dari cik google..
cantikkan warna pink?....suit gitu....hihi

* actully kalau lah dapat bb yang berwarna turquoise lagi heaven..XD


0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary