Isnin, 13 Februari 2012

cerita tanpa tajukkk



aku hepi sekali....dapat dating dengan mr teddy..kalau tak dia asyik sibuk dengan dia punyer futsal...masa weekend hari tu..dia keluar dengan member-member dia...aku pulak??....duduk rumah menyiapkan revision math...tak aci !!!!!!!!..last-last aku merajuk...aku mintak dia ole-ole...dia belikan novel sumpahan dewi bumi,cinta andalusia dan cintai aku kekasih..tapi kteorang kena share...XD

sejak akhir-akhir nie ramai lecturer berlumba-lumba nak bagi kteorang kuiz and test...so,aku kena pastikan otak dan badan aku sentiasa bersedia dengan bermacam-macam kuiz dan test yang datang...hhahaha..seru pulak ayatnya..

minggu depan aku cuti seminggu sempena dengan mid sem...alahai, tak tahu lah nak buat apa dekat kampung tu?....dah lah kawan-kawan sepermainan aku tak cuti...adik aku pulak pergi Genting...bagus lah kau dik...untung betul?..aku?...lecturer tinggalkan homework macam cuti sebulan...baguslah tu...Diploma kan dah nak abis...so pe lagi?...kena balun lah...

dah terlanjur dok bercerita tang tu...tang nie....aku tiba-tiba terfikir kalau aku abis Dip nanti...adakah aku akan sambung course ni atau course lain...ramai suggest aku ambik busniess managment...kalau aku dapat course tu memang terbuka luas pintu hati ku ini untuk menerima...tapi kalau aku di takdirkan dalam bidang awam...aku pun akan terima jugak...yelah,takkan nak mogokk lak kan??..XD...tapi kalau dapat kerja pun lagi bagus...sejak-sejak dah berumur 21 tahun nie..macam-macam fikir untuk masa hadapan...benda-benda yang remeh kalau boleh malas nak fikir...buat masa !....biasalah,anak gadis macam aku nie..mestilah ada niat terfikir untuk berkahwin...tu semestinya!...aku terima jodoh aku cepat atau lambat..(ayyyooooooo,statement tarakk boleh belahhh)

*ok lah....semangat untuk belajar...di sini saya menekankan saya lebih suka mengira daripada membaca..tapi saya suka baca novel...macamana tu?...hihihi


0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary