Isnin, 23 Januari 2012

selamat tahun baru cina



selamat tahun baru cina 

gong xi fa chai



tengok semuanya aku pakai merah?....tapi paling yang aku tak suka aku demam masa tahun baru !....my b di sebab masa aku balik hari jumaat tu aku melalui pelbagai cabaran.....aku bertolak ke muar pukul 3 lebih..dapat bas pukul 4.15...sampai kat kulaijaya,bas yang aku naiki rosak,...temperature naikkk.....ok,suasana sejuk teramat...dan aku bersin2....hate this part !!!!!!

then tiba kat larkin aku naik bas yang kena melalui city square...jauhhhhh....membazir banyak masa...finally gitu dan gini aku sampai rumah pukul 10 malam.....mcm perjalanan nak pergi ke terengganu...balik tu aku terus rasa tak sedap badan..lagi-lagi bila aku smpi kota...suasananya dah bertukar sejukkkk.....tak tahan...

ok lah tu je yang aku nak cerita untuk tahun baru nie..
see yeeee.........XD

0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary