Ahad, 15 Januari 2012

picnic..


dah lama aku tak update blog..banyak kerja dengan kelas yang berlambak..assigmnent lagi...biasa lah student kan?...so,semalam kteorang plan pergi picnic...dan yang paling tak sangka sekali bila budak kelas pown nak join..how fun it is?...what ever it is...friendship is more important things...guess what?...kereta sewa kteorang dapat lambat dalam kul 11 pg...but our classmate still waiting untuk gerak together...thanx u so muchhh...banyak juga lah kejadian yang berlaku..i almost like this word.."kita gerak sama-sama balik pun sama-sama"...guys u'r so adorable...still waiting us although we took a long time to finished it our picnic...

lebih kurang 4 kereta dan lebih sepuluh motor yang join picnik semalam...bertolak pukul 11 pagi balik pukul 11 malam...12jam tu berjalan...memang penat lah kan...paling lama masa kereta ashrul rosak dan waktu makan..walau apa pun memang best lah...


















tapi aku lebih banyak ambil gambar dan release tension...malas aku nak mandi...XD...banyak lagi yang aku tak masukkan...walau apa pun semalam memang FUN !


finally balik rumah..
" rumah ku syurga ku"...

* minggu depan raya cina..yahoooooo...balik kampooonnnng yoooo...




0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary