Selasa, 13 Disember 2011

ombak rindu

ASSALAMUALAIKUM








dah lama aku tak update blog...berkurun-kurun aku simpan gambar nie...buek rugi je ambik kalau tak letak dapat blog...aku rasa semua tahu aku memang gila bergambar..lantak lah kalau orang cakap selalu ambik gambar seri muka akan hilang....betul ke?...was-was...adakah itu satu mitos ataupun fakta?...malas aku nak fikir...buek penat kepala den jo...

nie masa aku pergi tgk ombak rindu....aku rasa ombak rindu nie dah macam satu fenomena yang menyebabkan ramai orang berpusu-pusu nak tgk..sehinggakan aku dapat tempat duduk paling hadapan sekali..tapi tak pe lah ada tempat letak kaki!!..syook tu walaupun terpaksa mendongak..sama je mcm aku tgk cerita elicpse dulu..almaklum lah masa tu first time aku tgk wayang dengan mr teddy aku..kalau ada yang tak penah tu korang cuba lah..tak kan asyik nak duk kat belakang ke kan?..bukan ada pape pown..huhu

yang dapat aku ringkaskan, cerita ombak rindu nie memang sedih sangat-sangat...sama lah mcm yang kat dalam novel tapi pada pendapat aku watak hariz dalam novel dengan dan filem jauh sangat...sebab apa yang aku baca watak hariz tu nampak sangat-sangat kejam...mungkin pendapat lain-lain kan?..tapi walau apa pown, ombak rindu mmg terbaikkkkkk.....

p/s : setiap kali aku dgr lagu dia aku akan menangis...mmg dalam hati ada tisu...waa~

0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary