Sabtu, 24 Disember 2011

i'm at Merlimau !


hujan...hujan...hujan...sejak aku datang Melaka semalam...hujan tak berhenti...alhamdulilah,,sampai dengan selamat di Merlimau..lepas itu,dapat beli cik fixie,biru kacuk putih...try to imagine plissss..XD..sampaikan ibu kalau kol dia tanya basikal...bukan dia tanya anak dia nie sihat ke tidak...?...ibu,along tacink taw..T______T

segala pendaftaran telah selesai...tinggal sesi temuduga saje....jangan lah Puan Asmahani tanya banyak soalan...boleh tak kalau aku ckp mcm nie.."puan lebih kurang lah dengan saya,saya buat report nie sepenuh hati"...hahaha...actully,seorang lecturer akan menemuduga dua atau tiga orang pelajar...i'cant imagine what will happen on that day..mudah-mudahan segalanya berjalan dengan lancar..amin..

sem nie kteorang kena belajar 9 subject tapi yang masuk final 7...how could it be?...serious civil engeenering mmg subject yang paling banyak dan tough...alhamdulilah sem 3 aku .x ada carry subject..tapi pointer aku tak dapat di nafikan agak jatuh...sem nie dengan azam baru,semangat baru...aku akan kembali semula untuk berjuang....gambate!!!

masa hari daftar tu..aku memang agak blurrr + rumit memikirkan yang semua orang kelihatan agak kelam kabut...kalau iyyee pown relex lah darl..XD....keadaan poli yang amat-amat crowded itu kemungkinan besar membuatkan orang semua menjadi tidak tentu hala....agak biasa lah bagi budak yang habis pratikal macam aku...buat muka bodoh-bodoh je...mcm sem satu...hahaha...memang sengaja aku tak pakai kad matrik..sebab aku tak nak nampak tua !...haha..nampak tak kebijaksanaan aku dalam menyebunyikan usia..

agak puas hati lah dengan jadual kelas sem nie..sebab hari jumaat x ada kelas...!...can you see a "nur" in my eyes?....dan kalau boleh subject yang hari khamis tu aku nak je anjak kan pada hari rabu..biar isnin,selasa,rabu...mcm muka orang nak ambik PHD..lepastu hari khamis dan jumaat mcm muka orang tengah party kat pub...hahah...gila lah imagine aku kali nie..agak tinggi setinggi aku naik menara Taming Sari..^_^..sebab aku tak pernah nak flight...ok muka sedih pulak..=_=

p/s : agak sedih sebab setiap petang hujan..tak dapat lagi main fixie..dan terfikir juga mcmana dengan orang kampung aku Kota Tinggi?...adakah banjir...jangan lah banjir tahun nie...Ya ALLAH..


0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary