Isnin, 4 Julai 2011

pratikal ^_^

 assalamualaikum....semalam aku bercadang nak post kat blog nie...fikir punyer fikir...tiba-tiba pakck aku ajak pergi tgk transfomer...terbantut sudah segala idea..tetttt..orang dah belanja takkan mau tolak...XD..so,semalam ibu aku datang sebab isnin ( hari nie aku nak pratikal)..pe lagi pawww lah...haha..jahatkan??...ok,itu cerita semalam...hari nie punyer cite pulak...aku dah pratikal hari nie..mula-mula aku cuak lah jugak...tapi dah jumpa rakan-rakan senasib  sebaya..aku rasa lega sedikit...hihi..pastu sesi mendaftar ataupun taklimat..kitaorang berkenalan dengan semua staf dan jurutera..actully,sebelum taklimat..ada seorang staf nie dia bagi borang...masa salam-salam...dia tanya mana idayu!!...femes tak...haha...sebenarnya makcik aku kerja kat JKR..so,aku tumpang populariti dia lah...ambek kau!!...dalam JKR tu ada 4bahagian..iaitu bahagian.pendidikan,ukur bahan.jalan dan bangunan...aku sorang yang dapat bahagian bangunan...kejam!!...sob...sob...rupa-rupanya tu bahagian makck aku kerja..meja aku dengan dia dekat je kot...hanya beberapa langkah...senang lah nak tanya pape nnti..kalau nak on9 fb oleh lah rembat tempat dia...XD..jangan salah faham ok..aku tak akan ambik kesempatan macam tu..hihihi..

tapi nasib baik jabatan pendidikan dan bangunan gabung..so,aku adalah kawan...fadhli.efa dan jiha...kerja aku asyik berbual dengan fadhli je..aku rasa fadhli pon fed up kot!!..hahaha...aku tak sabar nak pergi site...sebab duduk pejabat tanpa kerja bosan!...masa taklimat tadi dia ada nyatakan di akhir pratikal kami nanti..kami akan di uji...tugasnya..kami mesti "presentation"...hadapan semua staf dan jurutera(mcm tu kot)...aku dah lah cuak..tak pe aku ambik sebagai cabaran...tu je kot yang aku rasa nak kongsikan...
tatatataata...

p/s: kerja dari pukul 8pg-5ptg...tapi kenapa badan aku rasa letih sangat2...



0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary