Jumaat, 1 Julai 2011

peluang dalam setiap ruang

tarik nafas...dan lepaskan....terasa segar sangat bila oksigen dalam masuk ke dalam otak...ok,setelah beberapa lama aku mengalami ke blllluuuuuurrrrrrr an...sekarang i'm back..aku malas nak post kalau aku dalam kesedihan...nanti mula lah merepek-repek mcm kerepek yang dah lemau..tak sedapppp!!..

baru-baru nie aku ada join bisnes lagi...sebelum nie aku ada buat bisnes..skor A..kalau budak-budak kat poli mesti dah tau punye..aku tak tahu kenapa aku memang suka sangat buat bisnes...doakan aku menjadi usahawan yang berjaya ok..kali ini aku berkerjasama dengan seseorang yang pernah ada hubungan dengan aku...cettt....cetttt...gila kentang kan..tapi aku ambik risiko ini dari sudut yang positif..sebab aku mmg agak teruja dengan bisnes nie...mungkin keuntungan bukan dalam masa terdekat tetapi aku tak kisah..sebab kalau kita percaya pada sesuatu kita boleh melakukannya!!..kejayaan ada di sekeliling kita..hanya kita yang perlu mencari peluang di dalam setiap ruang..

p/s:..aku nak design sesuatu tapi auto-CAD aku buat hal lah...rasa macam nak campak je kat sungai kota...mcmana nie...pe lagi eak software yang boleh di gunakan untuk design..



0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary