Rabu, 8 Jun 2011

nur kasih the movie.


hari nie aku nak jakun sikit sebab aku dapat tgk nur kasih the movie,owg lain pown ad dh tgk gak...jakun lbh lah kau ayu...biarlah,yang penting aku dapat tgk..walaupun cite nie dah berkurun lama di tayangkan.....khabir bhatia mcmana lah kau boleh dapat idea nak buat cite nie...kau tahu tak yang kau pnyer cite nie meruntun hati aku..aku rase mcm nx tergolek2 menangis...walaupun cite kau ada yang merumitkan kepala otak aku..aku tetap nak bagi kau 5markah...kau mmg bgs lah sebab dapat pelakon yang betul2 menjiwai watak...sampai aku ase nak ambik kau berkerja dengan aku..^_^...
adam...kau mmg lelaki idaman malaya...aku pown cair dengan watak kau tetapi hati aku telah di tawani mr teddy..mr teddy patut tgk cite nie..sebab kau kena belajar dari adam mcmana nak jadi lelaki yang romantik tw...hehe.....
adil walaupun cinta kau pada nur besar..aku turut bersimpati sebab kau sggp korbankan cinta demi adq tersayang kau..aku tahu kau sedih kehilangan isteri tercinta..kau kuat menghadapinya..seperti adam hati aku hanya milik mr teddy..aku harap kau dapat jge diri baik2..ok..^_^...
nur,bila lah aku nak jadi mcm nur..aku nak mintak kau jadi akk aku boleh x?..nnty boleh lah kita sama2 bertukar2 fikiran mcmana nak jadi sopan.lembut n watever....hehe..kepada ilyas dan mariam kowg mmg comey...aku salute pada ilyas yang amat2 memahami walaupun dia masih muda lagi...

T____________________________________T

actully aku tgk wayang nie dengan adq beradq ani@izni..tp just aku n ani tgk NUR KASIH THE MOVIE yg len tgk cte X-men...thnx tw..aku mmg x ada kawan nak ajak p tgk wayang...ko mmg an time aku nak nanges kau akp"eh,ayu relax lah baru mula jgn nanges"...pastu aku trus x boleh nak nanges...hehe...aku menjiwai cerita ini taw...smpai menusuk kalbu...cewaaaahhhhh....thnx again..<3<3

p/s:first time aku masuk wayang gelap gila....seram...aku ajak ani kuar...n then kteowg terserempak ngn sowg mamat..terus je ani jerit...nak gugur jantung aku....


0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary