Khamis, 23 Jun 2011

jatuh?

hye semua....cuba korang baca tajuk tu jatuh??..jatuh cinta ke?..soriii...tekaan anda semua itu salah..biar aku cerita bak kata omputih "street to the point lah"....tadi aku jatuh moto...mesti korang tanya...mcmana ada luka tak?...sakit tak??...ambik berat juga eak korang dgn aku...hihihi....kalau korang tak nak ambik berat,ambik ringan pon boleh..ok...stop merepek nanti tercekik kerepek...aku ok,tak ada luka pon cuma lebam je kat kaki..cewah,tanya sendiri jawab sendiri...kejadian nie buatka aku bertambah-tambah fobia...tahun nie je dah dua kali aku jatuh moto...dulu dengan mr teddy aku...boleh tak kalau tak jatuh lagi??..aku bukan nye merempit....nak dapat title minah rempit pon susah tau..sebab aku bawak moto dengan sopan mcm kura-kura berjalan dan berlari..faham tak?..actully aku jatuh masa nak naik bukit yang tinggi...aku tak sure yang aku boleh bawak moto tu ke puncak kejayaan..last-last aku cuba untuk berhenti kat tengah-tengah bukit...bijak tak aku masa tu?..hehehe....

p/s: kepada yang sudi membaca entry yang merapu ini aku ucapkan sekalung terima kasih...aku mmg suka buat entry kencang...peace...6_9


0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary