Isnin, 30 Mei 2011

di saat aku mula mencintaimu..

assalamualaikum....hye semua....hari nie CAM menaip entry ini sambil mendengar lagu dadali..'di saat aku mula mencintaimu'.....kowg penah dgo x lagu nie???...kalau ada sape yang x penah dgo..kowg blh lah g kat cari kat >youtube<....mesty kowg akan tangkap cintan lah...wa....caya lu la beb..opssss....terserlah pulak ketidak sopanan CAM....cover2....wink~~wink~~...
kepada guy di luar sana,antara sebab gurl jatuh hati pada u all sekalian sebab..>>

1)kowg nie macho...>>
kalau we all dah anggp kowg macho,plzzzz jangan lah kowg hancur leburkan hati we all k...peringatan!!!..tp gurl,kalau dah syg,kte x pandang rupa kan??..rite??
2)sb kowg nie romantik>>
kalau we all dah rasa kowg nie romantik,kowg jangan lah nak terlebih-lebih lembut lidah dari gigi....mana ada gurl yang nak guy dy,berayang,berabang dengan perempuan lain....tak pown ad adq@kakak angkat..mmg terangkat la beb....
3)sebab kau punya perhatian>>
try lah tanya mana2 gurl,sapa yang x suka kalau guy dy ambik berat kat diri dy....tol x??..tol x??..
4)sikap kau yang memahami>>
skunk mmg susah nak jumpa gurl or guy yang betol2 memahami...tp ingat lah letak kan diri kita kat tempat pasangan kita tu...cnfem lah kita akan rasa ksian kalau nak marah atau menggunakan bahasa yang kasar...gurl mahukan perhatian n guy memerlukan pemahaman...
5)sikap tanggungawab>>
sikap tanggungjawab lelaki,menyebabkan perempuan mudah jatuh hati,ingat tu wahai lelaki sekalian!!!pada kaum hawa,kowg nak ke lelaki yang tak bertanggungjawab??
6)setia>>
"that boy is mine k!!,dont you dare to distrub him"...kebanyakan pasangan tidak akan suka kalau pasangan mereka di ganggu or ada yang gedik2 nak ganggu pasangan mereka...so,kesetiaan amat penting..n u all jangan lah buat sumthng sampai kepercayaan pasangan kowg tu makin lama semakin nipis..kdg2,kita akan cakap "awk x pcaya saya ea"??...padahal,telinga,mata pasangan kita lagi cepat dapat berita...

p/s: CAM(cik ayu mentary)...mohon maaf kalau ada pendapat CAM yang salah k...CAM hanya bg pendapat saja....kepada pasangan couple,CAM harap kowg bahagia sehingga ke akhir hayat...tatata...

0 pegkritik hebat:

Catat Ulasan

copyright@ by cik ayu mentary